Partavaahtokulho

Partavaahtokulho

34,95 sis. alv 24%

Täydellinen kulho parranajosaippuan vaahdottamiseen. Kulhon pohjassa olevat uurteet ja kuviointi auttavat saamaan aikaan todella nopeasti kuohkeimman vaahdon mitä olet koskaan nähnyt, jonka päällä terä liukuu todella mukavasti. Kulhon reunat kaartuvat lievästi sisään päin, auttaen pitämään vaahdon kulhon sisällä. Muotoiltu kahva auttaa saamaan kulhosta pitävän otteen ja toimii samalla partasudille kolona, josta se ei pääse luiskahtamaan saippuan sekaan. Tätä kulhoa käyttäessä kannattaa jättää partasuti hieman kosteammaksi kuin tasapohjaisessa mukissa, koska kuvioitu kulho vaahdottaa saippuan uskomattoman paljon tehokkaamin.

Kulho on itse suunnittelemani ja valmistamani. Koska jokainen kulho tehdään erikseen, pintakuvioinnissa esiintyy eroja. Kulhon pinta on tarkoituksella hivenen karkea / epätasainen, tämä auttaa sekä vaahdon muodostamisessa että pitävän otteen saamisessa. Kulho on tietysti valmistettu parhaasta mahdollisesta materiaalista maailmassa, eli ABS -muovista. Se siis kestää kolhuja, kulutusta ja lämpöä erinomaisesti.

Kulho toimii mainiosti sekä parranajosaippuan että -cremen kanssa. Toimi vaahdotuksen suhteen kuten perinteisessäkin mukissa: lataa suti saippualla tai laita mukin pohjalle, keskelle noin kahden euron kolikon kokoinen annostus parranajocremeä. Ravista kerran tai kaksi likoamassa ollutta sutia, että enin vesi putoaa pois. Liikuta sutia kulhossa pyörivin liikkein, kun saippuaa nousee reunoja pitkin ylöspäin kaapaise sudilla vaahdot takaisin pohjalle. Tätä kulhoa kokeiltuasi et enää koskaan tule palaamaan tasapohjaisiin vaahdotusmukeihin!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,